Kan je deze mail niet lezen? Klik hier
CD&V HERNE in de pers: FEBRUARI 2018 + Foto's quiz Jong CD&V Herne
CD&V HERNE in de pers: FEBRUARI 2018 + Foto's quiz Jong CD&V Herne
CD&V HERNE in de pers: FEBRUARI 2018
Onze gemeente werd ontsierd door een schietpartij... Burgemeester Kris Poelaert ging ter plaatse kijken en gaf uitleg op tv.
Maar we brengen ook goed nieuws:
1) Een eigen app voor de gemeente
2) Activiteiten van de Landelijke Gilde 
3) Het OCMW denkt aan zijn vrijwilligers
4) Een lezing van Kris Van Steenberge in het Dominicanessenklooster
5) 150 jaar kruisweg in Sint-Pieters-Kapelle
6) Zwerfvuilactie & Statiegeld op PET-flessen
7) Een kunstgrasveld voor de Hernekouter
8) De verbetering van de voetweg aan de Bloesem
Nog meer op:
(Tekst & Foto: Sonja Van Den Bossche, webmaster CD&V Herne)
Quiz: „Wie wordt het slimste team van Herne?”
Afgelopen vrijdag (2 maart) tekenden 14 teams present voor de eerste editie van de Jong CD&V Herne Quiz: „Wie wordt het slimste team van Herne?". Locatie van het gebeuren was het Dominicanessenklooster van Herne. De quiz werd gepresenteerd door Sammy Mahdi (voorzitter Jong CD&V Nationaal en finalist van de „Slimste Mens” op VIER) met zijn trouwe viervoeter, Pamuk.
Het Jong CD&V-team onder leiding van voorzitter Brent Roobaert was zeer tevreden over de avond: „Het was een schitterende avond met een grote opkomst. We vreesden even dat de sneeuw roet in het eten zou gooien, maar onze deelnemende teams lieten zich niet afschrikken. Een tweede editie komt er zeker en vast volgend jaar in dezelfde periode. Naast onze sinterklaas- en paasactie willen we ook hier graag een vaste traditie van maken.”
Het team „Tsjikatilo 69” uit Halle kroonde zich tot winnaar. De tweede plaats ging naar het team „Slimmer dan Ben Crabbé” (Tollembeek/Herne). Op de derde plaats eindigde het team „De pedalen kwijt” (Herne).
De winnende ploegen gingen naar huis met prachtige prijzen. Deze werden geschonken door brouwerij Crystalstick (Herne), bloemiste Laurentia (Herne), Jong CD&V en CD&V Nationaal. De andere ploegen bleven zeker niet met lege handen achter. Iedereen kreeg nog een flesje “AIRBORNE” bier.
Meer foto's op de NIEUWE WEBSITE van CD&V Herne met een eigentijds design:
(Tekst: Brent Roobaert, voorzitter Jong CD&V Herne
Foto: Dirk Vandevelde)
>
>
>
>